Grønlands nationbrand “Pioneering Nation” fik i 2012 nyt liv i en ny kampagne under titlen “The Big Arctic Five”, og konceptet er både en kreativ iscenesættelse af ‘Pioneering Nation’-brandet og en fremhævning af fem grønlandske kerneattraktioner.

 

BAF concept header copy

Nyt koncept – skarpere profil

Udover at formidle kerneværdierne ‘Powerful & Pioneering’ (læs om Pioneering Nation-brandet her), er formålet med konceptet at skabe en enklere og skarpere profil af Grønland, ved at trække de fem mest efterspurgte oplevelser frem – hundeslæde, nordlys, isen, hvaler og pionerfolket – og ‘pakke det ind’ i ét begreb. Vi har vendt det kendte ”The Big Five”-begreb fra safaridestinationerne i Afrika til et ”The Big Arctic Five”, for at positionere Grønland på sin naturlige plads som en af verdens helt store adventure destinationer.

Turoperatører og andre partnere har taget rigtigt godt imod The Big Arctic Five-konceptet og kampagnen, som kørte i oktober og november 2012. The Big Arctic Five vakte ligeledes stor interesse og opmærksomhed hos det danske publikum og genererede over 40.000 nye tilmeldinger til partnernes nyhedsbreve.

 

The Big Arctic Five internationalt

Tanken med ‘The Big Arctic Five’-konceptet er at bruge det som rammen for markedsføring af Grønland som turistdestination, ikke kun i Danmark, men også internationalt. Dette fokus vil give ekstra opmærksomhed til The Big Arctic Five-begrebet.

Med redskaberne i denne værktøjskasse har du mulighed for at drage fordel af konceptet ved at iscenesætte dit produkt i The Big Arctic Five-rammen, og til det formål har vi placeret en række forskellige materialetyper, som du kan anvende i din markedsføring.

Her er nogle eksempler:

– Over 700 billeder af The Big Arctic Five-elementerne
– Alle ‘The Big Arctic Five’-film (en samlet trailer og én film for hvert Big Arctic Five element)
– The Big Arctic Five-tekst og grafik-elementer (ikoner, font, præsentationsskabeloner, tekstbeskrivelser m.m.)
– En The Big Arctic Five powerpoint-præsentation m.m.

Se eksempler på, hvordan de enkelte elementer har været anvendt og hent inspiration til, hvordan du kan anvende materialet her.

 

 BAF samlet - Vimeo download-01    BAF samlet - photo download-01-01     BAF samlet - BAF tools-01

 

SE BIG ARCTIC FIVE TEASEREN


 

SE BIG ARCTIC FIVE BILLEDERNE


 

LÆR MERE OM HVERT ENKELT BIG ARCTIC FIVE ELEMENT